“2017 dünyaya barış getirsin”

Yılbaşı gecesi Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne alan Muazzez Ersoy otel misafirlerine muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşattı. İki saat sahnede kalan Ersoy, şarkılarını dinleyicileri ile birlikte söyledi.

Klasik, Türk Sanat Müziği şarkılarının yanı sıra proje albümü olan pop albümünden de şarkılar seslendiren Muazzez Ersoy “Hayatımın en güzel gecelerinden birini yaşadım” dedi.

Yeni yıl dileği
Yeni yılın tüm dünyaya barış, dostluk, sevgi, güzellikler getirmesini ve herkesin yüreğindeki merhametin her şeyin önüne geçmesini diledi ve “En büyük ikramiye çocuğum. Hayatımda çıkan en büyük ikramiye çocuğum, anne olmak.. Çocuk yaşta anne olunca işte böyle genç yaşta onun meyvesini öpüp kokluyorsun” dedi.

“Nazara geldim”
Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu imzalı 2 farklı kıyafet ile sahne alan Ersoy “Nazara geldim tulumum yırtıldı. Gelen kumaşa gelsin takıya gelsin bize bir şey olmasın” dedi.

O’na Yakışır
Muazzez Ersoy’un pop albümünü garipseyen ve ben şimdi arabesk mi yapmalıyım Türk sanat müziği mi yapmalıyım diyen Yonca Evcimik’e, Ersoy ‘ O’ndan Türk Sanat Müziği albümü bekliyorum. Sevgili Yonca’m Evcimik’im, bebeğim bir tanem Senden Türk Müziği albümü bekliyorum ona yakışır dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.