Adını duyurdu

Buray Hoşsöz’ün şarkıları dördüncü kez “Çilek Kokusu” dizisinde kullanıldı.

Akdeniz Üniversitesi Kompozisyon Bölümü mezunu, master derecesini University of Glamorgan’da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamlayan Buray Hoşsöz’ün eseri, “Çilek Kokusu” adlı dizide dördüncü kez kullanıldı.

Daha önce “İstersen”, “Sonsuz Kalalım” ve “Sen Sevdamısın” adlı şarkılarını dizide seslendiren Hoşsöz, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde de “Kimsenin Suçu yok” adlı şarkısını çaldı.

İkinci klibi önümüzdeki haftalarda
Avustralya’da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atan Buray Hoşsöz, başta Ferhat Göçer’in “Unutmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler verdi.
Melbourne’daki stüdyosunda ilk albümü “1 Şişe Aşk” için çalışmalarını sürdüren Hoşsöz, şimdi de albümün habercisi olan ilk şarkısı “İstersen” klip çekti.

Hoşsöz, klip başta Kral Pop olmak üzere bir çok kanalda yayın yaparken önümüzdeki günlerde ise ikinci klip çekmek için çalışmalara başlayacağını söyledi.

“Sen Sevdamsın ve Kimin Suçu Yok” adlı şarkılar arasında karar verecek olan Buray Hoşsöz, önümüzdeki aylarda konser zincirlerine başlayacağını belirtti.

Albümün çok iyi gittiğini belirten Hoşsöz, ilk röportajını Kral Pop ekranlarında yayımlanan “Mehmet’in Gezegeni” adlı programa verdi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.