Artık rahat rahat öpüşüyorlar

Yılın en çok konuşulan aşk skandalının kahramanları Simon Cowell ve en yakın arkadaşının karısı Lauren Silverman artık gizlenmiyor.

Farklı yeteneklerin yarıştığı İngiltere ‘nin en sevilen şovlarından “Britain`s Got Talent”ın en az program kadar meşhur ismi jüri üyesi Simon Covell..Açık ve net yorumları nedeniyle kimi zaman sert bulunan Cowell, son dönemlerde özel hayatıyla adından sıkça bahsettirdi.

Pop Idol, The X Factor, Britain’s Got Talent gibi yarışmaların yaratıcısı Simon Cowell, Yakın arkadaşının karısıyla yasak aşk yaşadığı ve ondan bir bebek sahibi olacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşananların ardından İngiltere’nin en sevilen yetenek yarışmasının ünlü jürisi Simon Cowell ve aarkadaşının karısıyla yasak aşk yasadığı Lauren Silverman artık saklanmıyor.

53 yaşındaki Cowell’ın ABD ‘De yaşayan hamile sevgilisi Lauren Silverman, kocasından boşandıktan Londra ‘ya geçti. Yasak aşklarının duyulmasından sonra bir süre ortalarda görünmeyen Silverman ile Cowell, kalabalık mekanlarda samimi şekilde görüntülenmekten artık çekinmiyor.
Mynet

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.