Aşığım Ben

Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Petek Dinçöz, Girne’de verdiği konserinde iş adamı sevgilisi Abdullah Taşkın’a olan sevgisin haykırdı.

Türkiye’nin sevilen seslerinden Petek Dinçöz, uzun bir aradan sonra ilk kez geçtiğimiz akşam Girne’de bulunan Rocks Hotel’de hayranların karşına çıktı

Gecede ilk olarak sahne alan Mehmet Ali Erbil yine yaptığı esprileri ile herkesi gülme krizine soktu. Petek Dinçöz, gecede ilk olarak giydiği siyah ve arkası tamamen açık abiyesi ile Türk sanat müziğin unutulmaz eserlerine geniş olarak yer verdi. Ardından verilen arada vokalisti iki parça seslendirdikten sonra bu kez sahneye Mavi derin göğüs dekolteli ve arkası açık yeşil kıyafetler ile sahne aldı. Bitmek bilmeyen enerjisi ile herkesin beğenisini kazanan sanatçının mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Kendisini izleyenler ise Dinçöz’ün şarkıları esnasında dans etmeyi de ihmal etmedi.

Abdullah, “Sana Aşığım”
Ünlü sanatçı, İbrahim Tatlıses’in “ Aşıksın “ parçasını seslendirdiği sırada şarkının ortasında şarkıyı keserek “ Bu akşam burada aşık olan herkes elini kaldırsın. Ben, mesela şu anda aşığım ve çok seviyorum” dedi. Hem ardından ise “Abdullah İstanbul’dasın buradan sana haykırıyorum. Sana Aşığım” dedi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü sanatçıyı izleyenler arasında Rocks Hotel sahibi Ertan Ertekin de yer aldı.

Çocukluğumdan beri geliyorum
Ünlü sanatçı,17 yaşında yine bu otelde düzenlen “Best Model of The Turkey” yarışmasında üçüncü geldiğini belirterek, “Bu Hotel benim şöhret yoluna giden Hoteldir. O yüzden burasının benim için ayrı bir yeri var” derken otel sahibi Ertan Ertekin yanına gidip onu yanaklarından öpmeyi de ihmal etmedi.
Kıbrıs Gazetesi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.