Ayşegül Aldinç’le mavi geceler

Türkiye’de sesi ve fiziğiyle dikkat çeken yılların eskitemediği sanatçı Ayşegül Aldinç Merit Royal&Premium Hotel’in düzenlendiği Mavi Geceler adlı konserde sahneye çıktı.

Ayşegül Aldinç gelen istek üzerine “Sorma Durum Leyla” adlı şarkısını iki kez seslendirdi. Ünlü sanatçı, ‘Karasevda’, ‘Alimallah’, ‘Ben kimselere yar olmam’, ‘O kız’, ‘Yanlışsın’, Sorma Durum Leyla ‘Beni Hatırla’ gibi sevilen şarkılarını ve Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Bülent Ortaçgil gibi ünlü isimlerin şarkılarını da hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Konseri, aralarında ülkemizin ünlü simalarından da bulunduğu yaklaşık 500 kişi izledi. Aldinç, hareketli şarkılarda kendisini dinlemeye gelenler ile dans etti. Zaman zaman yaptığı esprilerle de sevenlerini güldüren sanatçı, unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık iki saat sahne kalan Aldinç, daha sonra konserini tamamladı.

“Kıbrıs’ı çok seviyorum”
Konser öncesi basının soruların cevaplayan ünlü sanatçı Kıbrıs’tan ev alacağı söylentilerine “Kıbrıs’ı çok seviyorum ama İstanbul benim için bambaşka bir şehir. Hayat ne gösterir belli olmaz” dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.