“Benim memleketim birleşmesini bilir”

Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, İstanbul Harbiye’de verdiği konserde barış mesajları verdi.

Türkiye’de yaptığı çalışmaları ile adından söz ettiren Kıbrıslı sanatçı ve Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Ziynet Sali, deniz kokusunu açık havaya taşıdı.

“BKM Eylül’de Açıkhava’da” etkinlikleri kapsamında müzikseverlerle buluşan Sali, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde kendisini izlemeye gelenlere muhteşem bir akşam yaşattı. Güzel şarkıcı, müzik performansı kadar sahne şovuyla da unutulmaz bir geceye imza attı.

Sahneye ‘Mevsimsizim’ şarkısıyla çıkan Ziynet Sali şarkısını sahneye kurulan tekne üzerinde seslendirdi. ‘Müzik ayrıştırmaz, müzik birleştirir, müzik susmaz, bugün burada karşınızdayız. Siz de heyecanımıza ortak olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Hoş geldiniz dostlar!” cümleleriyle seyircisini karşılayan Sali büyük alkış aldı.

Ziynet Sali, yeni albümü ‘No.6’nın ilk canlı performansını muhteşem bir şovla sahnelediği konserde, Cengiz Abazoğlu imzalı 7ayrı kostüm giydi.

Tarık Ünlüoğlu – Gülenay Kalkan, Eda Ece, Birgül – Behzat Gerçeker, Aslı Hünel, Rıza Çalımbay, Ece Seçkin ve Ferman Toprak – Hilal Öztürk gibi ünlü isimlerin de sanatçıyı yalnız bırakmadığı akşamda, binlerce kişilik koro hem sanatçının şarkılarına eşlik etti hem de dans etti.

“Dağınık Yatak” İlk Kez Seyirciyle Buluştu!
Ziynet Sali, son albümünün ikinci video klip çalışması ‘Dağınık Yatak’ın klibini ilk kez Harbiye Açıkhava’da kendisini izlemeye gelenlerin beğenisine sundu.

Sirtaki ve zeybek aynı sahnede!
Konserin sürprizlerinden biri de, Andonis Remos, Anna Vissi, Despina Vandi gibi bir çok sanatçıya sahnede eşlik etmiş olan ünlü buzuki virtüözü Cris Olympos’tu. Sali, dostluk mesajları verirken, sirtaki ve zeybek aynı sahnede buluştu.

Konserin ikinci yarısında ‘Memleketim’ şarkısını seslendiren Ziynet Sali,“Benim memleketim birleşmesini bilir” sözüyle konseri tamamladı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.