Cage Club yenilendi

Geçtiğimiz yaz eğlence sektörüne farklı soluk getiren Cage Club, bu yıl yepyeni dekorasyonu ve alışılmışın dışında sahne şovlarıyla, 30 Mayıs Cumartesi akşamı eğlence severlerle buluşuyor.

Port Cratos bünyesinde faaliyet gösteren Cage Club, 2014 yazında düzenlediği organizasyonlarla ve dünya standartlarındaki sahne şovlarıyla eğlenceye yeni boyut getirmişti. Bu yaz çıtasını daha da yükselterek yepyeni bir mekânla eğlence hayatına girmeye hazırlanan Cage Club, 30 Mayıs Cumartesi akşamı kapılarını eğlence severlere açıyor.

Geçtiğimiz yaz işletmede yaptığı değişikliklerle ülkemiz gece hayatına yepyeni mekân kazandıran Cage Club, bu yıl yine işletme müdürü Atakan Ersin Durmuş, müzik ve organizasyon direktörü Umut Özsoy’ la yepyeni bir mekân hazırlığı içerisinde. Eğlence hayatında 10 yıla aşkın süredir aktif şekilde çalışmalarını sürdüren Durmuş ve Özsoy, bu yaz eğlenceyi daha da yukarıya çekmek için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Ülkemiz eğlencesine kazandırdıkları mekânla gece hayatının aranan isimleri arasında başı çeken genç ve başarılı işletmeciler Durmuş ve Özsoy yapmış oldukları açıklamada, “Yıllardır farklı mekânlarda arkadaşlığımızı hiç bozmadan yer aldık, son iki yıldır kendi mekânımız için canla başla çalışıyoruz. Biz insanları eğlendirirken ilk başta kendimiz eğleniyoruz ve eğlendiğimizi insanlara yansıtıyoruz, vizyonumuzu insanlar görüp takdir ediyor, buda bizi motive edip işimize dört elle sarılmamıza sebep oluyor. Yıllardır hayalini kurduğumuz mekânı en iyi şekilde işletmeye çalışıyoruz tüm enerjimizi bir mekânda buluşturuyoruz siz eğlence severlerin desteğiyle birçok başarıya imza atmak için çalışmalarımızı tam gaz sürdürüyoruz” dedi.

Yepyeni bir mekân
Geçtiğimiz yıl muhteşem ambiyansı ve alışılmışın dışında sahne şovlarıyla eğlence sektörüne damga vuran Cage Club, bu yıl yepyeni mekânla eğlence hayatına merhaba diyecek. Değişen tüm dekoru, sahnesi ve ferah bir eğlence ortamıyla yaza giriş yapmaya hazırlanan Cage Club, şüphesiz bu yaz da eğlence hayatının kalbi olmaya devam edecek.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.