Candan Erçetin’le “Kardeş Türküler”

Ünlü sanatçı Candan Erçetin ve Kardeş Türküler, Girne Amfi Tiyatro’da verdikleri konserle katılımcıların gönüllerine aktı.

Girne Belediyesi’nin düzenlediği 9. Girne Kültür Sanat Günleri, Candan Erçetin ve Kardeş Türküler konseriyle devam etti. Girne Amfi Tiyatro’da sahneye çıkan Candan Erçetin ve Kardeş Türküler, izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Kardeş Türküler grubunun, farklı dillerden söylediği şarkılarla başlayan konserde, Candan Erçetin sevilen şarkılarını Türkçe ve yabancı dillerde seslendirdi. İki saat süren konseri, yaklaşık 3 bin kişi izledi. 9. Girne Kültür Sanat Günleri, 6 Ağustos’ta Hayko Cepkin konseri konseriyle devam edecek.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konserde yaptığı konuşmada, Girne’de 107 ülkeden birçok farklı kültürden insanların yaşadığına dikkat çekerek, farklı dil ve kültürlerin şarkılarını seslendiren Candan Erçetin ve Kardeş Türküler grubunun izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattığını söyledi. Nidai Güngördü konuşmasının devamında şahsı, belediye meclis üyeleri ve Girneliler adına Candan Erçetin ve Kardeş Türküler grubuna teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.