Cratos’ta bir kraliçe

Adanın en sevilen oteli Cratos Premium Otel, bayramın üçüncü günü Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener ve muhteşem ekibine ev sahipliği yaptı..

Türkiye’nin pop müzik denilince akla ilk gelen isim olan Hande Yener, giydiği asil kostümüyle adeta siyah bir kuğuyu andırdı..

Sahne açılış şarkısı olan ‘Ya Ya Ya’ dansçıların da muhteşem showu ile herkesi büyüledi..

Dünyaya açılıyor
Güzel sanatçı yaptığı başarılı işlerle büyük ses getirirken yepyeni bir haberi de konser öncesi basın mensuplarına aktardı. Dünyaca ünlü DJ David Vendetta ile single projesinin startını verdiğini söyleyen Hande Yener, kendisini evine davet ettiğini ve çok başarılı bir single ile dünyaya açılacağını belirtti.

Hülya Avşar ve Sezen Aksu’nun yeri başka
Basın mensuplarının ‘Sezen Aksu 40. Yılında sahneleri bırakacağını söyledi siz 40. Yılınızda bırakmayı düşünüyor musunuz? Sorusuna ‘Benim sanat dünyasına ilk adımım sevgili Hülya Avşar sayesinde olmuştu, benim elimden tutan ve Sezen Aksu’ya götüren kendisidir. Ben şimdi olduğu gibi 40. Yılımda da müziği bırakmayı düşünmüyorum’ diyerek yanıt verdi..

Konser şampiyonu
‘Bayramda tatil yapan sanatçılar var, siz niye bu kadar yoğun çalışıyorsunuz?’ sorusuna da ‘Hayranlarım beni özel günlerde de sahnede görmek istiyorlar. Bu yüzden çok çalışıyorum ve her yeni gün enerji ile çalışmaya devam ediyorum. Bu yüzden konser yoğunluğu konusunda bayrağı önde götürdüğümü söyleyebilirim.’ Dedi.

14. Yılını doldurdu
Sanat camiasında 14. Yılını dolduran Hande Yener, Cratos Premium Otel’in yastık üzerinde taç dizaynı ile kendisine özel yaptırdığı pastayı gören sanatçı, tacı takarak kraliçe olduğunu bir kez daha pop dünyasına duyurdu. Pasta’nın üzerinde yazan ’14 Yıl Oldu Naber?’ yazısı da 14. Yılını dolduran Hande Yener’i mutlu etti…

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.