‘Çukurova’da kadın dayanışması!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 81. bölümüyle ekrana gelecek.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da Züleyha’nın hanımağalığı ile barış dolu yeni bir dönem başlamıştır. Hünkar’ın geleneklerini devam ettiren Züleyha toplu nikah için tüm hazırlıkları tamamlar. Konak da iki gelin verecektir: Gülten ve Fadik!

Düğün, uzun bir aradan sonra şehre yeniden neşe getirir. Fekeli ve Züleyha’nın şahitliğinde neşe içinde bir düğün yaşanacaktır. Ancak düğün boyunca Fikret yine, gözünü Demir’den ayırmaz. Hatta, düğün telaşının arasında, artık planının bir sonraki aşamasına geçecek fırsatı da bulur!

KADIN DAYANIŞMASI ÇUKUROVA’YI ZENGİNLEŞTİRİYOR!
Demir’in annesinin tüm hisselerini de devretmesinin ardından Züleyha hem toprakların hem şirketin yönetiminde yoğun bir iş hayatına başlar. Ama elbette, yüzlerce yıldır, erkeklerin egemenliğinde iş yapmaya alışılmış topraklarda bu iş o kadar kolay olmayacaktır. Züleyha’nın kadın olmasını fırsat bilerek zorbalık yapan bir grup, karşılarında Züleyha’nın yanı sıra arkasında dimdik duran Sevda’yı bulacaktır!

Sevda da, konaktaki tüm kadınlar da Züleyha’nın arkasında adeta ona bir kadın ordusu oluşturacaktır. Bu kadın dayanışması, aralarındaki başka savaşların kırgınlıklarını da yok etmeye başlar!

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.