Eğlence hayatına yeni bir soluk

Eğlence sektörünün başarılı isimlerinden Hasan Redif ve Mustafa Öztürk, 29 Eylül Cumartesi gecesi “W Club” isimli yeni mekanlarının kapılarını konuklara açıyor.

Her biri saygın tasarımcılar tarafından hazırlanan şık dekoru , servis kalitesi ve müzikleri ile eğlence hayatına iddialı bir giriş yapacak olan W Club, her hafta birbirinden özel gecelere ev sahipliği yapacak.

Çarşamba geceleri bir başka!
Başarılı organizatör Samet Şen tarafından düzenlenecek “Vegas Wednesday” isimli organizasyonlar serisi, yine birinden özel ve daha önce kıbrısta eşi benzeri görülmemiş şovların yanı sıra daha fazla Türkçe müzik dinleme fırsatı sizleri bekliyor olacak.

En iyiler W Club’ta
Ülkemizin en önemli dj’leri Dj Emrah Polat , Hasim Volkan , Miss Olee ve Sega’nın canlı dj performanslarıyla Kıbrıs gece hayatında daha önce yaşanmamış bir eğlence yaşanacak..

Mekanın zemin katında yer alan W Club, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri açık olacak. Üst bölümde bulunan W Lounge & Bar ise pazartesi hariç haftanın her günü Chill Out , House tarzında müzikler eşliğinde içkinizi yudumlayabileceğiniz farklı bir atmosfer sağlayacak. İşletmenin halkla İlişkiler deportmanının başında ise Asena Taçoy ve Mehmet Raşit Hanbey bulunacak.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.