Ferhat Göçer’den beş Kıbrıs klibi

Kurban Bayramı’nın birinci günü Elexus Hotel’de sahne alan Ferhat Göçer, konser öncesi ülkemizde beş ayrı klip çektiklerini söyleyerek kısa süre içerisinde hepsini art arda müzik severlerle buluşturacaklarını vurguladı.

Aşk şarkılarının yorumcusu Ferhat Göçer, Kurban Bayramı’nın birinci günü Elexus Hotel’de sahne aldı. bin 500 misafirin olduğu gecede Göçer, sevilen şarkıları ve bitmeyen enerjisiyle kendisini izlemeye gelen konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahne öncesi Göçer, adamıza olan hayranlığını şöyle ifade etti: “Bu bayram programında Kıbrıs’ın güzelliklerini rahatlıkla yaşayabileceğiniz Elexus Hotel’in sahnesinde bayramımızın ilk günü sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Kıbrıs bana göre çok özel bir yer. Denizi, kumsalı, insanları burası eşi benzeri olmayan inanılmaz bir yer. Kıbrıs’ta 5 ayrı klip çektik. Karpaz’da, Altın kumsal’da, St Hilarion’da, Karmi’de, Mağusa’da, Girne’de bütün Kıbrıs’ın güzelliklerinden birer parça sergileyebileceğimiz, 5 ayrı klip arka arkaya çektik. Bunları sırasıyla dinleyicilerimize sunacağız. Bayramın hemen sonrasında Mağusa’da çektiğimiz klibi Mağusa Türküsüyle dinleyicilerimize sunacağız. Her fırsatta Kıbrıs’ın güzelliklerini bütün dinleyenlerimize sunmaya çalışıyoruz. Kıbrıs’ta olmayı çok seviyorum. Hem halkının hem de doğal güzelliklerinin eşi benzeri yok. Ömür Hanım’da beni çok destekler, o da çok seviyor Kıbrıs’ı. Hanım sevmezse bir yeri, zaten oraya bir daha zor gidersiniz. Bu açıdan önce biz Ömür Hanım’a sevdirdik Kıbrıs’ı, sonra da yolumuzu açtık.”

Sanatçı konserinde büyük bir kalabalığa sevilen şarkılarını seslendirirken bayram coşkusunu da üstünden eksiltmedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.