Fulin, hayran bıraktı

Son zamanlarda “Süper Kahraman “şarkısıyla zirvede yer alan genç sanatçı Fulin, geçtiğimiz cumartesi akşamı Mesarya bölgesinde bulunan Doğuş Mesarya Restoran’da özel orkestrasıyla ilk kez sahne aldı.

Geceye “Süper Kahraman” şarkısıyla çıkan Fulin, başta Gülşen olmak üzere Hande Yener, Demet Akalın ve Sezen Aksu’nun şarkılarına da yer verdi. Kimi zaman konukları dansa çağıran Fulin programın ikinci bölümünde hareketli şarkılara yer verdi. Pist bir an olsun boş kalmadı.

Gelen istekleri geri çevirmeyen sevilen sanatçı ilk kez Kıbrıs’ta sahne aldığı için çok Mutlu olduğunu söyledi. İki saat sahnede kalan Fulin hem sesi hem de güzelliğiyle hayran bıraktı.

“Kıbrıs insanlarını çok seviyorum”
Konser öncesi Kıbrıs Gazetesi’ne konuşan Fulin “Kıbrıs’ı çok seviyorum, buranın insanları çok sıcakkanlı. Doğası ve kültürü ile çok güzel bir ülke dedi.

Yeni albüm çalışması içinde olduğunu söyleyen Fulin çok yakında yeni şarkılarıyla karşımızda olacağını sözlerine ekledi. Konser öncesinde ise mekânın sevilen sanatçıları Selen Selanda ve Seda Ay sahne aldı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.