Girne’de ‘Hadise’ çıktı

Ünlü sanatçı Hadise, Girne’de yeni açılan Les Ambassadeurs Hotel’de hayranlarıyla bir araya geldi.

Şarkılarıyla ve danslarıyla Les Ambassadeurs Hotel misafirlerine unutmayacakları bir gece yaşatan Hadise, basının sorularını da yanıtladı.

Hadise, “Mutluyuz, heyecanlıyız yeni bir yılın heyecanı var. 2017 enteresan, iş konusunda da yoğun bir yıldı. O Ses Türkiye’de bir şampiyonluk yaşadık. Bu benim için çok güzeldi. Onun üzerine çok güzel bir albüm çıkardık. ‘Şampiyon’ adını verdik. 2018 de bol çalışmalı bir yıl olsun inşallah. Aşk da olursa olsun. Bu yıl aşk istiyorum” dedi. Hadise, yaz aylarından önce üçüncü klibini çekeceğini de açıkladı.

Hadise, yedi yıl sonra ilk kez yılbaşı gecesi sahnede olmayacağını ve ailesiyle kutlayacağını belirtti.

“Basının yazdığı gibi ücretler almıyoruz”
Sanatçıların yılbaşı sahnelerinden aldıkları rakamlarla ilgili olarak yapılan haberler konusundaki soruya Hadise, şu yanıtı verdi:

“Bu rakamlarla ilgili haberleri okurken gerçekten gülüyoruz. Bence bütün diğer arkadaşlarımız da gülüyordur çünkü böyle rakamlar yok. Yılbaşı ve bayramlarda, aldığımız ücretlerden normal konserlerde farklı oluyor ama bu yazılan rakamlar kesinlikle doğru değil. Böyle rakamlar olsa inanılmaz büyük sahneler kurulabilir”.

“Şovlu performans yapmak kolay değil”
Sahne performansıyla ilgili de Hadise, “Sahnede çok enerji isteyen bir performansımız var. Hatta geçenlerde yanlış bir hareket yaptım ve fizik tedavi gördüm. Sahneye topuklularla çıkıyorum ve çok dans ediyorum. Bazen çok enerjik oluyorum ve yanlış bir hareket yapabiliyorum. Şovlu bir performans yapmak kolay değil. Bir de ben sahnede ara vermiyorum. 1,5 saat arasız sahne yapıyorum” dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.