Gözyaşları durmadı

Türkiye’nin ünlü sanatçısı Volkan Konak, Merit Park Hotel’de ki konserinde duygu dolu dakikalar yaşadı.

Şarkı ve türküleriyle, okuduğu şiirleriyle milyonların gönlünde taht kuran ve “Kuzeyin oğlu” olarak anılan Karadenizli sanatçı Volkan Konak, Girne Merit Park Hotel’de sahne aldı.

Konak, gecede konuklarına duygu yüklü, müzik dolu bir gece yaşattı. Volkan Konak, “Göklerde Kartal Gibiyim, Yalancı Dünya, Yarim Yarim, Kıranda Aşan Aydır, Aynalar, Mimoza Çiçeği, Yar, Dido” gibi şarkılarını konuklarının oluşturduğu doğal koroyla söyledi. Özel orkestrasıyla sahneye çıkan Konak, programını sadece şarkılara ayırmadı ve okuduğu şiirlerle konuklarına oldukça duygusal anlar yaşattı.

Sevdiği diğer sanatçı dostlarının şarkılarına da konserinde yer veren Konak, konserinin kapanışını türkülerle yaptı. Özellikle kendi yöresi olan Karadeniz’in oldukça hareketli türkülerini coşkuyla seslendiren sanatçı, horon tepti.
Ünlü sanatçının konseri sırasında slayt gösterisi olarak hayatını kaybetmiş birçok tanınmış kişinin fotoğrafları yayınlandı.

Atatürk’ün fotoğrafının geçtiği sırada, zeybek oynayan sanatçı, “İzmir Marşı”nı seslendirdi. Slayt gösterisinde Deniz Geçmiş, Cem Karaca ve Barış Manço’nun da fotoğrafları gösterildi. “Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor” şarkısını seslendiren Konak, gözyaşlarına hakim olamadı.
Kıbrıs Gazetesi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.