Hande Yener, törene katılacak

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) 5’inci Video Müzik Ödülleri bugün veriliyor. Edinilen bilgiye göre yarışmada “En iyi kadın sanatçı” ödülü Hande Yener’, “en iyi kadın oyuncu” ödülü Serenay Sarıkaya’ya ve “en iyi yardımcı kadın oyuncu” ödülü ise Hazar Ergüçlü’ye takdim edilecek.

Hande Yener’in ödülünü almak için bu sabah ülkemize geleceği öğrenildi. Serenay Sarıkaya ve Hazar Ergüçlü’nün ise yoğun iş temposu nedeniyle etkilikte yer alamayacağı bildirildi. YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ödül töreni, bugün saat 16:00’da YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Büyük Salon’da gerçekleşecek.

Açıklamada, bir aydır devam eden oylamanın tamamlandığı ve ödül alan sanatçıların belirlendiği kaydedildi.
Sunucuğunu Kral FM’in sunucularından Ali Şentürk (Afrikalı Ali) ile Kanaltürk TV’nin sunucusu Hazel Çamlıdere’nin yapacağı ödül töreninde, yılın en iyi pop kadın sanatçısı, yılın en iyi pop erkek sanatçısı, yılın en iyi şarkısı, yılın müzik adamı, yılın en iyi kadın ve erkek dizi oyuncusu, yılın en iyi yardımcı kadın ve erkek oyuncusu, yılın en iyi erkek ve kadın haber spikeri dalında ödüller verilecek.
Kıbrıs Gazetesi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.