‘Hedef 1 Milyon Üye’

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Hedef 1 Milyon Üye” projesinin bu ay içinde resmen başlayacağını açıkladı.

Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin ekim ayı sayısında yer alan yazısında projenin son aşamasıyla ilgili bilgi verdi.

Sarı-lacivertli taraftarlara “El ele, yarınlara hep birlikte…” başlığıyla seslenen Başkan Yıldırım, “Bugünlerde sarı-lacivert ortak sevdamız Fenerbahçemiz ve Fenerbahçemizin geleceği için büyük bir heyecan yaşıyoruz. Bizleri bu denli heyecanlı kılan ise ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projemiz. Geçtiğimiz aylarda tüzük tadil kongremizi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Yenilenen tüzüğün kendilerine üye sayısı ve mali yapı konusunda dünyanın en büyük spor kulübü olma yolunu açtığını vurgulayan sarı-lacivertli kulübü başkanı, yazısında şu görüşlere yer verdi:

“Kongremizden aldığımız bu yetki üzerine bizler de yıllardır hayalini kurduğumuz ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projemizin çalışmalarını tamamladık. Artık düğmeye basma zamanı geldi. Ekim ayının ortalarına doğru düzenleyeceğimiz bir lansmanla ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projemiz resmen başlayacak. Sevgili Fenerbahçeliler; sizler bugüne kadar Fenerbahçemizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. İyi gününde, kötü gününde sarı-lacivert sevdamızın yanında oldunuz. ‘Hep Destek, Tam Destek’ sloganınızla Fenerbahçemizi büyüttünüz, yücelttiniz, bugünlere taşıdınız. Şimdi sarı-lacivert sevdamızı bir adım daha ileri taşımanız için sizi, büyük Fenerbahçemizin resmen bir üyesi olmaya davet ediyorum. Fenerbahçemizin geleceğinde söz sahibi olmak; Fenerbahçemizi üye sayısıyla dünyanın en büyük spor kulübü yapmak; Fenerbahçemizi dünyanın zirvesine taşımak; en önemlisi Fenerbahçemizin büyüklüğünü tüm dünyaya göstermek için, ‘Ben de Fenerbahçe Kulübü’ne resmen üye olmak istiyorum’ diyorsanız; ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projemiz size bu imkanı sağlayacaktır. Geleceğe daha güçlü yürüyebilmek, yarınlarda hep var olabilmek için el ele verelim, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projemize sahip çıkalım.”

Fenerbahçe Koleji ve ek binaların bulunduğu arazi konusunda bilgi veren Aziz Yıldırım, “Kolejimizin bulunduğu arazi, 6 Şubat 2014 tarihinde 50.000.000 TL bedelle satışa çıkarken ihale iptal edilmiş, gelinen noktada yeniden 70.080.000 TL bedelle ihaleye çıkartılmış ve kulübümüz tarafından satın alınmıştır. Fenerbahçe Koleji ve ek binalarının arsasının tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.
Mynet

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.