Heyecan dorukta

“Behzat Ç. Ankara Yanıyor” isimli sinema filminin çekimleri Girne’de yapılıyor.

Üç yıldır Star TV’de seyirciyle buluşan Adam Film imzalı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin son bölümü 10 Mayıs’ta seyirciyle buluştu. Yazılı adalete karşı çıkan bir cinayet masası polisinin maceralarını anlatan dizi, henüz ekrana veda etmeden serinin ikinci sinema filmi için çekimlere başladı.

“Behzat Ç. Ankara Yanıyor” adı verilen ikinci filmin çekimleri Ankara ve Kıbrıs’ta yapılacak. Sinema filminin çekimleri için yaklaşık on gün adamızda kalacak olan ekip, dün sabah Girne Limanı’nda çekimlere başladı.Sinema filminde, ülkemiz tiyatrocuları da yer alacak.

Kokteyl düzenlendi
Emrah Serbes’in eserinden yola çıkılarak çekilecek filmin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı.
Filmin yönetmen koltuğunda da Serdar Akar oturacak. Filmde dizinin “Behzat Ç.”si Erdal Beşikçioğlu, “Harun”u Fatih Artman, “Hayalet”i İnanç Konukçu ve “Akbaba”sı Berkan Şal’ın yanı sıra Nejat İşler, Serenay Sarıkaya, Sanem Çelik ve Seda Bakan rol alacak.
Nejat İşler, son iki sezon dizide Ercüment Çözen karakteriyle konuk oyuncu olarak rol almıştı.
Cuma günü adamıza gelen ekip, pazar akşamı Girne’de bulunan Colony Otel’de kokteyl düzenleyerek filmde rol alacak oyuncularla bir araya geldi.

Serenay Sofi’den sonra Anna oldu
Ankara’da başlayan filmin çekimleri Kıbrıs’ta devam ediyor.
Nejat İşler, filmde Kıbrıs’ta bir mafyayı oynayacak. Seranay Sarıkaya ise, “Anna” rolüyle filmde Nejat İşler’in sevgilisi olarak yer alacak.

Senem Çelik çok heyecanlı
Uzun bir aradan sonra ilk kez sinema filimde rol alacak olan Senem Çelik, çok heyecanlı. Çelik, böylesine güzel bir ekipte rol alacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Kıbrıs Gazetesi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.