İbrahim Tatlıses’ten Yıldız Tilbe’ye zeytin dalı!

Sanatçı İbrahim Tatlıses, dün akşam yayınlanan İbo Show programında bir süredir küs olduğu sanatçı Yıldız Tilbe hakkında konuştu. Tilbe’yi öven Tatlıses’in bu açıklamaları sonrasında, ikili arasındaki küslük sona erer mi sorusu gündeme gelmeye başladı.

İbo Show programının son bölümüne sanatçılar Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Zafer Algöz ile ünlü komedyen ve senarist Cem Yılmaz katıldı. Program sırasında İbrahim Tatlıses’in eski şarkılarından Kim Bu Gözlerindeki Yabancı, İbrahim Tatlıses, Zafer Algöz ve Cem Yılmaz tarafından okundu. Tatlıses, şarkı hakkında konuşurken, uzun süredir küs olduğu Yıldız Tilbe’den de bahsetti.

Ünlü sanatçı, ‘Yıldız Tilbe şarkısıdır. Deniz Seki okumuştu. Benim de hoşuma gitmişti, Yıldız’a okuyabilir miyim demiştim, tabi ki okuyabilirsin demişti. Okudum, tekrar patladı şarkı. Ama çok güzel şarkı. Yıldız da yazıyor mu yazıyor. Böyle bir şey yok. Deli meli ama olsun, bizim canımız.’ açıklamasını yaptı.

Tatlıses’in zeytin dalı gibi olarak da kabul edilebilecek bu açıklamasından sonra ikilinin küslüğü biter mi sorusu sorulmaya başlandı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.