Kıbrıs’ta yedi konser verecek

Türkiye’nin Ünlü Sanatçısı Deniz Seki, özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz, konser maratonu için anlaşmalar yaptı.
Seki’nin konser programı içinde Kıbrıs da var… Seki, temmuz, ağustos, eylül ve ekim aylarında gerçekleşecek toplam yedi konser için ülkemize gelecek.

Seki, 15 Temmuz ve 12 Ağustos’ta Savoy Hotel’de, 27-28 Ekim’de Merit Lefkoşa Hotel, 9 Kasım’da Kıbrıs Kalp Damar Cerrahisi Kongresi ve 11 Kasım’da Kıbrıs Vasküler Cerrahi Kongresi’nde sahneye çıkacak.

Seki: Canımı yakmayın
Bu arada Deniz Seki dün basın karşısına çıktı.
Basın toplantısında cezaevi sürecinin çok zor geçtiğini belirten Seki, sevenlerine ve kendisini destekleyenlere teşekkür etti. “Hiç hak etmediğim ve işlemediğim suçtan dolayı bana böyle bir ceza verdiler” diyen Seki, cezaevinde kaldığı 3 yıl 2 ayın çok ilginç bir hayat deneyimi olduğunu kaydetti. Gördüğü ilgi karşısında çok duygulandığını ve heyecanlandığını söyleyen Seki, gözyaşlarına boğuldu.

Deniz Seki toplantıda şöyle dedi:

“Sizden bir tek şey rica ediyorum. Bana kilo almış diyebilirsiniz, yorgun gözüküyor diyebilirsiniz. Ama ne olur canımı yakmayın, daha canımı acıtmayın. Biraz daha yumuşak dille bahsederseniz benden… Bazı şeyler canımı acıtıyor. Evime gitmek istiyorum. Köpeğim Haydut’u çok özledim. Yakında evlilik olacak ancak tarihi belli değil. Sanki bütün evren benim için çalışıyor. Ağaçlar, çiçekler, böcekler ve bütün insanlar ben mutlu olayım diye uğraşıyor sanırım”.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.