Kıbrıs’tan bir star geçti

1980’li, yılların unutulmaz isimlerinden birisi olan Samantha Fox, bayramın son gecesi Çatalköy’deki Malpas Hotel’de sahne aldı.

Konser öncesi yaklaşık yirmi dakikalık bir havai fişek gösterisin ardından sahneye çıkan ünlü yıldız Samanta Fox, kendisini izlemeye gelen hayranlarının alkışları arasında sahneye çıktı.

Konseri boyunca Samantha Fox “Touch Me, “Naughty Girls”, “Need Love”, “Wanna Have Some” ,” I Only Wanna Be With” gibi unutulmaz eserlerine geniş yer verdi.

Ünlü sanatçı gecede giydiği siyah şort ve kuru kafalı siyah tişörtü ile kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz saatler yaşattı.

Ünlü İngiliz yıldız 47 yaşında olmasına rağmen sahnedeki performansı ve dansları ile dikkat çekerken, Madonna’nın sevilen eseri olan “La Isla Bonita” şarkısını da seslendirdi.
Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan ünlü yıldızı izleyenler arasında, özelikle yabancı turistler ve yerli halkımızın da olması dikkat çekti.

Ünlü yıldız tüm baskılara rağmen ülkemizde konser verdiği için çok mutlu olduğunu belirtirken, yeniden gelip konser vermek istediğini de ifade etti.

Konser öncesinde ise Rusya Senkronize Su Balesi Milli Takımı sporcularının olduğu on kişilik bir grup da gösteri yaptı.
Kıbrıs Gazetesi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.