Kıbrıs’tan ev alacağım

Pop müziğin sevilen ismi Berkay, kazandığı parayı gayrimenkule yatırmayı tercih ettiğini belirterek Kıbrıs’tan da ev almak istediğini söyledi.

Bugüne kadar üç ev aldığını açıklayan Berkay, Kıbrıs’tan alacağı ev için şehir seçmediğini ifade etti. Berkay, geçtiğimiz akşam Malpas Hotel& Beluga Casino’daki konserine kendisini zirveye taşıyan “Gel Gel” adlı şarkısıyla başladı. Berkay, eski albümlerinde yer alan eserlerine gecede geniş olarak yer verdi.

Özel orkestrasıyla şarkılarını söyleyen Berkay, iki saat kaldığı sahnede performansıyla beğeni kazandı.

Soruları yanıtladı
Konser sonrası basının sorularını cevaplayan Berkay, “İnşallah evleneceğim ama ne zaman bilmiyorum kız arkadaşımla ciddi bir birliktelik yaşıyoruz” dedi.

Özlem Katipoğlu ile aşk yaşan sanatçı, konserine getirmedi ancak kız arkadaşıyla 10 aylık bir tatil yapmak istediğini belirtti. Televizyon izlemediğini söyleyen Berkay, “Gazetelere günlük bakıyorum çünkü haberlerden uzak kalmak istemiyorum” şeklinde konuştu.
Berkay, fiziksel görüntüsü için saç ektirdiğini de ifade etti. Berkay, şarkılarıyla gündeme gelmek istediğini belirterek sadece şarkılarının meşhur olmasını istediğini söyledi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.