Kırmızı ayakkabıları ona ‘şans’ getiriyor

Kıbrıslı sanatçı Buray, yeni albümü “Kehanet” ten sonra ilk kez Yasemin Şefik’in Best FM’de sunduğu radyo programına konuk oldu.

“Aşk Bitsin” şarkısının klibinde oyunculuk performansı sergileyen Buray, oyunculağa yeni merak saldığını belirterek “Klipte gergin, psikopat bir karakteri oynamaya çalıştım. Leonardo Di Caprio, Tom Hanks izledim. Bunlar bana benzeyen arkadaşlar. Bu nedenle onları izledim” diyerek esprili bir dille, klip çalışması sürecini anlattı.

Yasemin Şefik’in “Sahnede hep kırmızı ayakkabı giyiyorsun, bir özelliği mi var?” sorusu üzerine Buray, “Benim için şans getiriyor kırmızı ayakkabı. Çocukluğumdan beri hep böyle. Şimdi orkestramla, tüm ekip kırmızı ayakkabıyla sahnedeyiz. Kadında ise topuklu ayakkabı sevmiyorum. Boyum kısa benim… İstemiyorum topuklu ayakkabı” dedi.

Buray, aşk yaşantısında ise sevgilisiyle kavga etmek yerine susmayı tercih ettiğini belirterek “Ben sevgilimle tartışsam, kavga etsek susarım. Oradan çekip giderim. İnsanın ağzından çıkacak sözlerin bile geri dönüşü olmuyor. Asla felaket yerlere gitmesini istemem. Ben zaten şarkılarda haykırıyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.