Kız arkadaşı üzmüş

Fantezi müziğin güçlü sesi Hakan Altun, Girne’de bulunan Jasmine Court Hotel – Green Garden’nın “yaza merhaba” gecesinde sahne aldı.

Altun, gecede Türkiye’deki ünlülere gönderme yaparak “Ben askerliğimi normal yaptım. Diğerleri gibi paralı yapmadım” dedi.

Ünlü sanatçı gecede, “Ağlamak Yok Yüreğim” şarkısını da askerlik döneminde yazdığını belirtti. Altun, “Ben askerliğimi Anakara’da yaptım. O yıllarda jetonlu telefon vardı. Ben de kız arkadaşımı aradım. Telefon kartında bir dakikalık görüşme kalmıştı. ‘Şimdi, müsait değilim, sonra ara’ dedi. Ben de askerin not defterine notlar yazdım ve bu şarkı çıktı” dedi.

Sanatçı “Ağlamak Yok Yüreğim”, “Sende Ağla” gibi hit olmuş parçalarının yanı sıra “Ankara’nın Bağları, Fasulye” gibi hareketli parçalarını da söyledi.

Defile şov
Gecede ilk olarak, Angelo Ajans mankenleri,bir firmanın mayolarını sundu. Sunuculuğunu Seniha Kanatlı’nın yaptığı gecede, Türkiye’nin sevilen manken ve oyuncularından Ebru Çanak ve ajansın mankenleri Hande, Gül, Sepi, Ebru Yıldız, Gizem yer aldı.
Kıbrıs Gazetesi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.