Kuzeyin oğlu dinleyenleri büyüledi

Kuzeyin oğlu Volkan Konak Elexus Hotel’de bayramın üçüncü günü sevenleriyle buluştu.

Konak, “Yaşam bize sunulmuş en büyük armağandır. Onu değerlendirmeliyiz. Kelebek kadar kısa yaşıyoruz bu dünyada ve dünyaya gelmemiz büyük bir mucizedir. Ben hayatı doludizgin yaşıyorum. Ben kendi adıma çok mutluyum. Sanat kadar güzel bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Repertuvarında geçtiğimiz mayıs ayında çıkardığı ‘Dalya’ albümünden şarkılara yer veren Konak’a 2500 kişi hep bir ağızdan eşlik etti. Usta yorumcu sevilen şarkıları ve bitmeyen enerjisiyle kendisini izlemeye gelen misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahne öncesi Volkan Konak, basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu: Bütün ülkemize iyi bayramlar diliyorum. Yavru Vatan Kıbrıs’ta olmaktan çok memnunum. İnsanlarımıza güzel bir gece yaşatacağız. İnsanlara müziğin, sanatın, sahne performansın çok önemli olduğunu anlatıyoruz. Biz öncelikle müzisyeniz. Mesleğimizi aşkla yapıyoruz. İnsanlarımızın yorgunluklarını, kırgınlıklarını, bıkkınlıklarını müzikle tedavi ediyoruz, onları yeni sezona hazırlıyoruz. Buradan çıktıktan sonra onlar gökyüzüne bakıyorlar ve ‘Yaşıyorum, çok şükür’ diyorlar. Yani onları tekrar motive ediyoruz.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.