Kylie Jenner 6 milyon dolarlık evinde karantinada

Dünyanın en genç milyarderi olan kozmetik imparatoriçesi Kylie Jenner, koronavirüs salgını nedeniyle kendini 2 yaşındaki kızı ile birlikte lüks malikanesinde karantinaya aldı. Jenner’ın ailesiyle görüşmeme kararı herkesi şaşırttı.

Forbes’a göre dünyanın en genç milyarderi olan Kylie Jenner, kendini ve 2 yaşındaki kızı Stormi’yi 6 milyon dolarlık süper lüks malikanesinde karantinaya aldı. Kozmetik markası sahibi 22 yaşındaki Jenner, California’daki Hidden Hills bölgesinde yer alan evinde corona virüs salgınına karşı evinden çıkmıyor ve kardeşleri Kim, Kourtney, Khloe Kardashian, Kendall Jenner ve annesi Kris Jenner ile görüşmüyor.

Bir haftadır bir araya gelmeyen aile için bu, sıra dışı bir durum. Sürekli bir arada olan aile, 2007’den bu yana 15 sezondur devam eden Keeping Up with the Kardashians adlı bir reality show programı yapıyor. Şöhretlerini ve onunla bağlantılı olarak para kazanmalarını da bu programa borçlular.

Karantina günlerinde Kylie Jenner, zamanını film ve dizi seyrederek, rap şarkıcısı Travis Scott ile birlikteliğinden doğan kızı Stormi ile oyun oynayarak geçirdiğini anlattı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.