Lübnanlı sanatçılar büyüledi

Tatillerini Kuzey Kıbrıs’ta geçiren ve Merit Royal Hotel’de konaklayan turistler, tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşadı.

Lübnanlı sanatçılar Assi El Hallani sesiyle, Hanine El Alam ise kemanıyla hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Deniz kenarına kurulan özel konser platformunda hayranlarıyla ilk buluşan Lübnanlı ünlü keman virtüözü Hanine El Alam oldu. Yoğun alkış eşliğinde sahneye çıkan ve bir saat performans sergileyen Hanine El Alam, hayranlarını adeta büyüledi.

Gecenin bir diğer ismi ise ünlü sanatçı Assi El Hallani oldu. Müzik kariyerine 17 yaşında başlayan ve televizyon yarışması Studio Al Fan’ı kazandıktan sonra şöhret basamaklarını hızla tırmanan Assi El Hallani, sevilen şarkılarının pek çoğunu izleyenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi. Hallani’in sergilediği performans büyük alkış aldı.

El Hallanı, konserinin ilerleyen saatlerinde oğlu Walid El Hallani’yi sahneye davet etti. Assi ve Walid El Hallani, birlikte “Mali saber ya nas” şarkısında düet yaptı. Konser alanını dolduran izleyiciler, muhteşem düetin ardından “bir daha” sesleriyle açık havayı inletti. Baba-oğul da hayranlarını kırmadı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.