Madonna bileti karaborsada

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna’nın konser biletleri karaborsaya düştü. 7 Haziran’da İstanbul’da sahne alacak sanatçının bilet fiyatları internet sitelerinde 3 katına kadar çıktı.

Dünya turnesi kapsamında 7 Haziran’da Türkiye’ye gelecek olan Madonna’nın konser biletleri karaborsaya düştü. Satışına başlandıktan 5 saat sonra tükenen 635 liralık biletler internet siteleri aracılığıyla 3 katına ulaştı. 19 yıl aradan sonra Türkiye’de konser verecek olan Madonna’nın perşembe günü gerçekleşecek konseri için Madonna hayranları nefeslerini tutmuş beklerken, biletler internet sitelerinde fahiş fiyatlarla satışa sunuldu.

Sitelerdeki 165 liralık biletlerin iki adeti bin liraya, 635 lira olan sahne önü biletlerinin ikisi için 3 bin lira isteniyor. 635 liralık bilet için istenen fiyat ise bin 950 lira. Turneye İsrail’den başlayan ve dün akşam da Abu Dabi’de konser veren Madonna’nın Tel Aviv’deki konserinin yankıları da sürüyor. Ünlü yıldız, İsrail’de barış aktivistlerine bedava bilet dağıtılan Tel Aviv konserinde ekrana Fransa’da yüzde 18 oy alan aşırı sağcı Ulusal Cephe partisinin lideri Marine Le Pen’in fotoğrafını yansıtmıştı. Le Pen’in gözlerine gamalı haç yerleştirilmiş görüntüsü Papa ve Adolf Hitler’in resimlerinden sonra gösterilmişti.
Star

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.