Ortaç Sevgilisiyle Dudak Dudağa

Cratos Premium Hotel 3 ayrı mekanda düzenlediği eğlenceyle konuklarına tadına doyulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşattı. Cratos Premium’u tercih edenler yılbaşı coşkusunu tam anlamıyla hissetti.

3 ayrı mekanda eğlencenin düzenlendiği Cratos Premium’un yılbaşı bombası Serdar Ortaç oldu. Serdar Ortaç öncesinde sahne alan Hanımeli Fasıl Grubu seslendirdikleri parçalarla izleyenlerden tam not aldı. Fasıl grubunun ardından Golden Cage’in dans ekibi, yılbaşına özel hazırladıkları koreografileri ile Serdar Ortaç öncesinde gösteri sergilediler. Nobel Balo Salonunda sahne alan pop müziğin beste fabrikatörü Serdar Ortaç ise konseri öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sevgilisiyle dudak dudağa
2012 yılı için önce sağlık, daha sonra huzur mutluluk dileğinde bulunan sanatçı, geçmiş yıllarda çok hata yaptığını, artık o hatalardan ders çıkarıp yinelemediğini iletti. 2011 yılının kendisi için müzik olarak iyi aşk olarak kötü geçtiğini vurgulayan Ortaç, bir kız arkadaşı olduğunu doğruladı. Ayrıldığı nişanlısı Asta’yı evleneceğim kadın diyerek herkese tanıştırdığını ileten güçlü yorumcu, “sözümü yemek istemiyorum, o yüzden yeni kız arkadaşımı aşkım diye ortaya çıkarmıyorum” dedi. Ancak güçlü yorumcu bu sözlerine rağmen konser esnasında sevgilisiyle dudak dudağa poz vermekten ve gözlerinin içine bakarak şarkı söylemekten çekinmedi.

“Kazandığım parayla borçlarımı kapattım”
Cratos Premium Casino’da 3 gün önce kazanmış olduğu 1 milyon 200 bin dolar ile ilgili sorulara, “15 senedir şans ilk defa bana güldü” dedi. Canlı oyun masalarını bıraktığını ileten sanatçı, eğlence olsun diye makina oynadığını, ondan da jackpot tutturunca gözlerine inanamadığını söyledi. “Haydan gelen huya gider” sözüne inandığını belirten Ortaç, “bugüne kadar makinalara verdiğimi en sonunda makina bana kustu” dedi. Bu kadar büyük ikramiye kazanmasının allahın bir işareti olduğununa inandığını ekleyen Serdar Ortaç, bana bir daha kumar oynamamam için işaret gönderdi” dedi. Ortaç, kazandığı yaklaşık 2 trilyon parayla borçlarını kapattığını sözlerine ekledi.

Röportaj sonrasında yılbaşı eğlencesi Nobel Balo salonunda tüm coşkusuyla yaşandı.Yılbaşı için hazırladığı özel repertuvarıyla sanatçı her zaman olduğu gibi yılbaşında da sevenlerini bir an olsun yerine oturtmadı.Serdar Ortaç’la birlikte dansçıları da sahnedeydi . Dansçılar, hem göze hem kulağa hitap ettiler.Enerjisiyle göz dolduran Ortaç yılbaşı gecesinde hem kendisini hem de konukları doyasıya eğlendirdi. Geriye doğru sayım başladığında Serdar Ortaç ilk olarak sahnedeki orkestra ve dansçılarını kutladı. Herkese mutlu seneler diyen Ortaç, daha sonra kendisini izleyen KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve eşi ile annesi Nesrin Ortaç’ı kutladı.

Cratos Premium’da eğlence sadece balo salonunda değildi. Otelin eğlence merkezi Port Cratos’taki balık restoranı Mey Blue’nun misafirleri yeni yıla coşkuyla girdi. Mekanı dolduranlar Mey Blue’ya özel mezelerle ve eşsiz yemeklerle lezzete doyarken aynı zamanda fasıl ekibinin söylediği parçalarla bütün yılın stresini attılar. Mekanda çıkan dansöz ise Mey Blue misafirlerinin coşkusuna coşku kattı.

Yılbaşı gecesi bir başka eğlence ise Port Cratos’ta bulunan Golden Cage’de düzenlendi.Golden Cage misafirlerine Lübnan mutfağının eşsiz lezzetlerini sunarak tam not aldı. Mekanın dans ekibi farklı ve yılbaşına özel şovlarını sergileyerek Golden Cage’i dolduranları coşturdu.Kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen mekanın doluluğu Golden Cage’in yine eğlence mekanı olarak 1 numara olacağını sinyallerini verdi. Mekana gelenler sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınca eğlendiler.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.