Polat şeker yedirecek

Şekerleme ve Şekerli Mamulleri Tanıtım Grubu, Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’la Türk şekerini tanıtmaya Libya’dan başlıyor.

Şekerleme ve Şekerli Mamulleri Tanıtım Grubu, Türk çikolata ve şeker sektörünün Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da tanıtılması için anlaştığı Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz’la tanıtıma önümüzdeki aydan itibaren başlıyor. Nisan’da Libya’da yapılacak fuara katılacak çikolata ve şekerciler, ‘Polat Alemdar’ rolüyle bölgede çok sevilen Şaşmaz sayesinde ihracatlarını 2 milyar doların üzerine çıkarmayı hedefliyor. İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Şekerleme ve Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu Başkanı Sayın Zekeriya Mete, “Necati Şaşmaz ‘Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım’ diyecek ve bunun bize geri dönüşümü olumlu olacak” dedi.

İzdiham önlemi alınacak
Mete, Şaşmaz’ın Libya’daki güvenlik nedeniyle fuar alanına değil özel bir davete katılacağını da anlattı. Mete, “Libyalı yetkililer izdiham olur diye Şaşmaz’ı fuar alanına getirmememizi rica ettiler. Biz de özel bir toplantı yapacağız” dedi.
Vatan

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.