Rekor şarkıya klip geldi

Türk Pop Müziğin Kraliçesi Hande Yener, haziran ayında piyasaya çıkardığı ‘Hepsi Hit Vol 1’ albümüyle rekordan rekora koşuyor.

Albümün çıkış parçası ‘Mor’ ile satış ve müzik listelerini alt üst eden Yener, albümdeki diğer parçaların başarısıyla da iddiasını konuşturuyor.

Sözü ve müziği Altan Çetin’e ait olan ‘Deli Bile’ şarkısı Youtube’da klipsiz 18 milyon dinlemeye ulaşarak adeta rekor kırdı. Dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Yener, ‘Deli Bile’ şarkısını kliplendirdi. Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen video klip, Bodrum’da gerçekleşti. Hande Yener’in evinde ve sanatçının kendisine ait olan Sebastian Beach&Sebastian Gece Kulübü’nde gerçekleşen çekimler yaklaşık 2 gün sürdü.

Hande Yener’in bir gününü anlatan video klip, bilgisayar oyunu konsepti ile izleyiciye sunuluyor. Sabahtan akşama Yener’in tüm gününü izlediğimiz klipte görüntüler ‘Oyuna Başla’ butonu ile başlıyor ve level atlayarak finish noktasına ulaşıyor.

Kameraman Hande!
Hande Yener’in performans görüntülerinin yer aldığı video klipte Yener, kamerayı bu kez kendi kullandı. Sebastian’da gerçekleşen çekimlerin çoğunu Hande Yener, selfie çubuğu ile gerçekleştirdi. Sanatçının kendi telefonu ile kaydettiği görüntüler klipte Instagram konseptiyle yer aldı.

Klipsiz hit olan ‘Deli Bile’ şarkısı, video klipiyle de yeni bir rekor kıracağa benziyor.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.