Scarlett Johansson İstanbul’a geliyor

Scarlett Johansson’ın, yılın beklenen bilim kurgusu Derinin Altında (Under the Skin), Türkiye’de ilk kez 13.İf İstanbul uluslararası bağımsız filmler festivali’nde gösterilecek.

13 Şubat’ta başlayacak 13.if İstanbul uluslararası bağımsız filmler festivali’nin programında yer alan filmi; Radiohead’den Massive Attack’e, pek çok ünlü gruba çektiği videolarla ve Sexy Beast, Birth filmleriyle tanınan Jonathan Glazer yönetiyor.

Bir erkek avcısı
Film, kendisine seksi bir kadın imajı vererek erkekleri avlayan tehlikeli bir uzaylıyı anlatıyor. Yolda gördüğü yalnızca belirli özelliklere sahip otostopçu erkekleri arabasına alan ve onları baştan çıkararak yok eden uzaylı rolünde Scarlett Johansson’ı izleyeceğiz.

Michel Faber’ın Türkçe’de de yayımlanan aynı adlı kitabından uyarlanan ‘Derinin Altında’, “İnsanın derisinin altında yatan şeyler hayvanınkinden ne kadar farklı?” sorusunu soruyor.

‘David Bowie’nin kadın versiyonu’
Film hakkında, David Bowie’nin oynadığı 1976 tarihli klasik bilimkurgu ‘Dünyaya Düşen Adam’ın (The Man Who Fell to Earth) kadın versiyonu olduğu yorumları da yapılıyor.

Filmin, Micachu kısa adıyla tanınan İngiliz besteci ve şarkıcı Mica Levi’nin yaptığı müzikleriyle de dikkat çekmesi bekleniyor.
Mynet

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.