Sen komünist misin?

Nükhet Duru, ayağını kırdığı için 7 ay uzak kaldığı sahnelere döndü. Önceki akşam Günay’da çıkan sanatçı, programını komik anılarla süsleyerek stand-up şova çevirdi.

Geçen nisanda evinin merdivenlerinden düşüp sol ayak bileğini üç yerden kıran Nukhet Duru, 7 aylık tedavi sonrası sahnelere döndü. Emel Sayın, Şehrazat, Hande Yener, Altay, Yeliz, Berksan, Yonca Evcimik ve Yeliz’in de izleyiciler arasında yer aldığı Günay’daki program, Duru’nun esprileriyle unutulmayacak bir şova dönüştü.

Şarkı aralarında izleyicilerle sohbet eden sanatçı, eski şarkılar konusunu 12 Eylül darbesine bağlayıp bir anısını paylaştı: “Polisler beni sahneden kostümlü indirip Emniyet Müdürü Sadettin Tantan’ın karşısına götürdüler. Ben öyle full makyajlı, süslü püslü, uzun kirpikli filan şaşkın, gittim yanına. ‘Bunu niye getirdiniz daa!’ dedi. ‘İhbar vardı’ dediler. Tantan baktı, ‘Sen komünist misin?’ diye sordu. ‘Nasıl münasip görürseniz’ dedim. ‘Götürün, bırakın bunu aldığınız yere’ dedi!”

Nükhet Duru’nun esprilerinden eski dostu Emel Sayın da nasibini aldı. Sanatçı, “Tanrım 3 de yetmez 5 tane, ver, ver, ver” diye şarkı söylerken birden durup en ön masadan kendisini isteyen Sayın’ı gösterdi ve şöyle dedi: “Kendim için bir şey istiyorsam namerdim. Ben Emuş’um için istiyorum. Şöyle münasip bir şey olsun, bu sarışın bebeğin dilinden anlasın.”
Mynet

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.