Seni çok özledik

Ebru Gündeş, Kıbrıs konserinde İbrahim Tatlıses’e seslendi.

Türkiye’nin fantezi müzikteki güçlü isimlerinden birisi olan Ebru Gündeş iki hafta aradan sonra bu kez Başkent Lefkoşa’da bulun Golden Tulip Otel’de hayranların karşısına çıktı. Gecede ilk olarak MFÖ grubunun “Sude” parçası ile açılış yapan ünlü sanatçı ardından ise eski ve yeni albümlerinde yer alan parçalarına geniş olarak yer verdi.

Ünlü sanatçı gecede dansçıları ile sahne alırken onlarla birlikte şarkılara eşlik etmesi dikkatlerden kaçmazken son zamanlardaki sahnesinde dans konusunda ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi

İbrahim Tatlıses’in şarkıları seslendirdi
Ebru Gündeş İbrahim Tatlıses’e olan düşkünlüğünü bir kez daha gösterirken İbrahim Tatlıses’in “Mutlu Ol Yeter”, parçasını söyleyeceği sırada “İbrahim ağabey seni çok özledik bir an önce aramıza dönmeni istiyoruz” derken yaklaşık on beş parçasına yer verdi.

Giydiği siyah strapez kıyafeti ile göz kamaştıran Gündeş iki saat kaldığı sahnede güler yüzlü tavırları ile dikkatleri üzerine çekerken kendisini izleyenler arasında ise ünlülerin avukatı olarak bilinen Hüseyin Rahmi Özkan, KKTC Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy ve eşi Azra Taçoy da vardı.
Kıbrıs Gazetesi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.