Seni Seviyorum

Sevgililer Günü’nde Merit Lefkoşa Hotel&Casino’da sahne alan Bora Öztoprak, muhteşem sahnesiyle geceye damga vurdu. Misafirler arasında sanatçının eşi Çiçek Dilligil, Emre Kınay ve kızı Duru Kınay da yer aldı.

Açılışı, “Seni Seviyorum” parçası eşliğinde eşi Çiçek Dilligil’in başından gül yaprakları dökerek yapan ünlü sanatçı, geceye bomba gibi başladı. Sanatçının eşine gül vermesiyle, salonda romantik dakikalar yaşandı.

Bora Öztoprak, her zamanki gibi sade ve şık takım elbisesiyle sahnedeydi. Orkestra da geceye özel giyinmişti. Orkestra elemanlarının gecenin anlam ve önemine uygun kullandıkları kırmızı papyonları göz doldurdu. Geceye katılan çiftler, şıklıkları ve danslarıyla izleyenlerde hayranlık uyandırdı.
“Özledim Teninin Kokusunu, Kış Masalı, Akdeniz Geceleri, Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile, Sil Baştan, Vazgeçtim, Araftayım” gibi sanatçının seslendirdiği birçok parça, tüm misafirlerle hep bir ağızdan söylendi.

Misafirleri tek tek selamladı
İlk önce William Shakespeare’in aşk üzerine yazdığı bir eserini okuyan sanatçı, ardından Cem Karaca’dan Islak Islak şarkısını seslendirdi. Yoğun istek üzerine Sezen Aksu’dan “Ah İstanbul” parçasını da seslendiren Kınay, alkışlar eşliğinde sahneyi Bora Öztoprak’a bıraktı. Özel gecede ayrıca misafirler arasında bulunan Emre Kınay, sürpriz yaparak sahne de aldı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.