Serdar Ortaç’tan milli jest

Türkiye Futbol Federasyonu, Euro 2016’ya katılan milli takımımız için popçulardan özel şarkı istedi. Tarkan’dan cevap çıkmadı, Mustafa Sandal ‘Yokum’ dedi. Serdar Ortaç ise hazırladığı şarkı için telif bile istemedi.

Serdar Ortaç, TFF’nin Euro 2016’da tribünleri coşturacak şarkı çağrısını geri çevirmedi. Mustafa Sandal’ın “Başka sanatçılarla yarışa girmem” diyerek vazgeçtiği, Tarkan’ın dönüş yapmadığı proje için Ortaç, bir şarkı hazırlayıp federasyon yetkililerine teslim etti.

Telif hakkını federasyona devretti

Ortaç şarkıyla birlikte tüm telif hakkını federasyona devrettiği resmi muvafakatnameyi de verdi. Son yıllarda futbolcuların bile milli takımdan para beklentisinin artmasına karşın Ortaç’ın jesti federasyon yetkililerini duygulandırdı. UEFA’nın isteğiyle başlayan şarkı projesinde yer alan Serdar Ortaç’ın şarkısı çok beğenildi.

Mustafa Sandal yarıştan çekildi
Mustafa Sandal, Tarkan ve Serdar Ortaç’ın da aralarında olduğu ünlü isimlere siparişle yaptırılan şarkıların arasından birinin seçileceğini öğrenince projeden çekildi. Önceki gün Palandöken Kış Festivali’nin tanıtımına katılan ünlü popçu, “Şarkı arayışının yarışma şeklinde olduğunu öğrenince çekildim. Sadece benden isteselerdi yapardım” dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.