Sevgililer gününde yalnız kaldılar

Sevgililer Gününde Cratos Premium Hotel’de sahne alan Rafet El Roman, muhteşem bir kutlamaya imza attı. Sanatçıyla düet yapan Serdar Ortaç ve Yusuf Güney ise geceye damgasını vurdu.

Romantik parçaların prensi Rafet El Roman konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevgililer Gününü “talihsiz bir gün” olarak değerlendiren sanatçı, kalbinin boş olduğunu söyledi. Yakın zamanda bir “best of” albümü çıkaracağını söyleyen El Roman, yeni şarkısına çekeceği klip için uzattığı sakallarıyla dikkat çekti.

El Roman ve Güney’den Muhteşem Taklit Şov
Röportaj sonrası sahne alan sanatçı, en romantik şarkılarını tüm sevgililer için söyledi. Cratos Premium Hotel’i dolduran yaklaşık 1500 kişi, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek dansettiler. Rafet El Roman bir ara sanatçı dostu Yusuf Güney’i sahneye davet etti. “Aşk-ı Virane” parçasını beraber seslendirdiği Güney ile birlikte düet yapan Roman, parça sonrası Güney’den taklit yapmasını rica etti. Yusuf Güney’in İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses taklitlerinin ardından Rafet El Roman da Ferdi Tayfur taklidi yaptı. İkilinin talk show havasında geçen gösterisi ile izleyenler kahkahaya boğuldu.

Ortaç’ta Sevgililer Gününde Yalnızdı
Rafet El Roman konserinde sadece romantik parçalara yer vermedi. Söylediği hareketli parçaları ve oyun havaları ile de izleyenleri yerinde oturtmadı. Roman’ı izleyenler arasında Serdar Ortaç ta vardı.Sevgililer Gününde sevgilisi Michaela yanında olamayan, dostlarıyla birarada olan Ortaç, kendisini sahneye davet eden Roman ile düet yaptı. “1994 yılında beraber bu yola çıktık, daha da uzun seneler bu camiada yer alacağız, asla yaşlanmayacağız” diyen Ortaç, önce “Bilsem ki” parçası ile duygu dolu anlar yaşattı, daha sonra seslendirdiği hareketli parçaları ile salonu coşturdu.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.