Sicimoğlu, Latin rüzgarları estirdi

Geçtiğimiz aylada açılan ve büyük ilgi gören Elexus Hotel, birbirinden görkemli etkinliklere ev sahipliği yapmaya tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni eğlence mekanı Mia Beach Club’ın açılışı ünü ülke sınırlarını aşan müzik ve şovları ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars etkileyici sahne gösterisiyle başladı.

Adeta Latin Müziği’nin tüm renklerinin sergilendiği sahne performansının ardından Ayhan Sicimoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yoğun seyahat programından bahseden usta sanatçı “Karayipler adasından geldim bir gece İstanbul’da uyudum ardından İtalya’ya Parma ve Bologna’ya gittim yine bir gece İstanbul’da kalıp Kıbrıs’a geldim. 3 gün sonra da Gürcistan Batum’a gideceğim. Açıkçası durunca yoruluyorum, seyahat etmek bana enerji veriyor” dedi.

Eurovision Şarkı Yarışması’na pek fazla inanmıyorum
Eurovision Şarkı Yarışması’nın entelektüel ve kültürel bir ağırlığının olmadığını belirten Sicimoğlu; “1988 yılında bende bu yarışmaya katıldım, o sene Türk asıllı İsviçreli besteci Atilla Şereftuğ tarafından bestelenmiş şarkıyla Celine Dion birinci oldu. Sertap Erener yarışmaya katıldığı yıl ise doğru şarkı ve performansıyla birinciliği hak etti. Bu yarışmaya müzikal seviyesi yüksek olmadığı için pek fazla inanmıyorum. Yarışmada birinci olmak yada olmamak bence çok da önemli değil. Tabi bu yarışmada politik olaylar da söz konusu. Yarışmada popun ve politikanın hakim olduğunu söyleyebiliriz.” dedi.

Latin müzik meraklılarının vazgeçemediği Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars performansıyla gece boyunca davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Eğlencenin yeni adresi Mia Beach Club yaz boyunca birbirinden renkli organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.