“Sünnet çocukları gibi giyindim” dedi

Yılbaşını Kıbrıs’ta karşılayan Volkan Konak, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önceki akşam Nuhun Gemisi Deluxe otelde sahne aldı.

Kuzeyin oğlu lakaplı şarkıcı, 2016 senesini değerlendirdi. Röportaja esprili giriş yapan Konak, “İşte böyle sünnet çocukları gibi giyindik” diyen şarkıcı, tebessüm ettirdi.

Tüm insanlığın yeni yılını kutladığını söyleyen şarkıcı, sözlerine daha sonra, “Her zaman söylüyoruz bizim için yıllar günler hep aynı. Keşke hep türkü şarkı tadında olsa. İnsanlar birbirlerini boğazlamasa ama bizim dememiz ile bir şey değişmiyor. Dolayısıyla 2016’da dediğimizi 2017’de diyoruz. Ama yine de bir şey değişmiyor. Keşke bir şeyleri değiştirebilsek. Her türlü fedakarlık yapmaya hazırım, çünkü yaşadığımız talihsiz olaylar bizi kahrediyor. En çok anneler üzülüyordur, ikinci sırada da sanatçılar. Çünkü duygusal insanlarız. Bu yaşadığımız travmalar, üzüntüler, ölümler bizde çok büyük hasar yapıyor, ama belli etmiyoruz” diye konuşup ülkemizde yaşanan terör olaylarına değindi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.