“Tarkan bir ömür tüm albümlerimde olacak”

Ünlü sanatçı Sibel Can, Malpas Hotel’de verdiği konserinde Mega star Tarkan’dan övgü ile söz etti:

Türkiye’nin sevilen seslerinden olan Sibel Can’ın Kıbrıs konserleri devam ediyor. Sanatçı, Malpas Hotel& Beluga Casino’da verdiği konserle kendisini izlemeye gelen 1000 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserine yeni şarkısı “Bir Parmak Bal” ile başlayan Can, mavi renkli elbisesi ile beğeni kazandı. Sanatçının performansı ise gelen konukları büyüledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, eşsiz şarkıları ile büyük alkış aldı.

Üç günde iki klip
Can’ın konser öncesi basına verdiği röportajda, Tarkan ait olan bir parçayı, yine seslendirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, “ Bir ömür albümlerimde Tarkan hep olacak” dedi. Can, üç gün içinde iki tane klip çekeceğini ifade ederek, Tarkan’ın Harbiye Konseri’ne de gideceğini de kaydetti.

Mutlu Kaya ile ilgili olarak sorulara sanatçı, “Mutlu Kaya geçen hafta bir röportajında, benim için ‘Sibel Can’dan Nefret Ediyorum’ demiş. İlk ve son kez cevap vermek istiyorum. Mutlu’nun ailesinden hiçbir tehdit almıyorum. Neden alayım ki? O, benim kızım. O sözler, bir gaflet anında ağzından çıkmış. Benim gönlümü, kalbimi bilen bilir ki Mutlu’yu hâlâ seviyorum ve acil şifalar diliyorum” yanıtını verdi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.