Türkan’a ünlülerden destek

O Ses Türkiye’de üçüncü olan Türkan Kürşad, ünlü isimlerin de odak noktası oldu.

O Ses Türkiye’de üçüncülük elde eden Türkan Kürşad, Türkiye ve Kıbrıs genelinde her kesimden destek gördü.

Buray Hoşsöz, Demet Akalın, Ayşe Özyılmazel, Armağan Çağlayan, Oğuzhan Barun ve İnci Pars Türkan’a büyük destek verdi.

Sosyal medya üzerinden Türkan’a yarışma boyunca destek belirten ünlü isimler, Türkan’ın birinciliği hak ettiği yönündeki görüşlerini de aktarmıştı.

Buray Hoşsöz: Kıbrıslı bir meslektaşım, muhteşem sesli Türkan Kürşad’ı, O Ses Türkiye’de gösterdiği müthiş performansı için kutluyorum! Eminim ilerde daha ismini çok duyacağız.

İnci Pars: Sakın üzülme özel kızımız Türkan Kürşad. Sen birincisin zaten. Öyle güzel ve özel bir yeteneğin var ki bir gün herkes bunu duyar ve yaşar.

Oğuzhan Barun: Türkan, açık ara farkla birinciydi, tüm yarışma boyunca. Gelgelelim resmi olarak birinci olmadığına sevindim. Sesi dev olsa da onun bir çocuk olduğunu unutmamak gerekir. Bu camia sanıldığı kadar temiz ve masum değil. Hele ki bir çocuk için. Dünya devlerinin şarkılarını her notasıyla en doğru şekilde söyledi yarışma boyunca. Eminim doğru yönetilir ve eğitilirse dünya çapında bir star olmaması için hiçbir sebep yoktur. Kıbrıs’ın Türkan’ın elini bırakmaması lazım. Artık alkışlamayı öğrenmek lazım…

Demet Akalın: İnşallah senin adın söylenir büyük sesli küçük kız…

Ayşe Özyılmazel: Türkan gencecik yaşında, enerjisiyle, muhteşem sesiyle müthiş bir iş başardı. Umarım onu ileride konserlerde izleriz…

Armağan Çağlayan: Türkan iyi ses, iyi şarkıcı ama final gecesi bari bir Türkçe pop şarkısı falan duysaydık keşke…

Ayşegül Aldinç: O Ses Türkiye’yi artık bir kadın kazansa. Türkan mesela…

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.