Ünlüler çocuklar için podyuma çıkacak!

Ünlüler ve Bursa’nın renkli yüzleri kelebek çocuklarımıza destek vermek üzere, 15 Aralık 2015 tarihinde Bursa Baia Hotel’de podyuma çıkıyor.

Kelebek hastası çocuklarımızın sesini duyurmak amaçlı 30.Defilesine imza atacak olan Tarkan Acar, bu defilede kelebek hastası olarak bilinen (Epidermolizis bülloza) hastalığını taşıyan çocuklarımızın sesini duyurabilmek amaçlı kollarını çocuklarımız için sıvadı.

Gecenin Sunuculuğunu güzel oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer üstlenirken, defileye mankenlerin yanı sıra ünlü isimlerde gönüllü olarak katılacak,bu isimler arasında Bursa’nın gözde sanatçılarından Akın Soy, Sanatçı Fulden Uras,Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler,kesinleşmiş isimler olduğu bildirildi.

Defilenin en özel bölümü ise Bursa’nın renkli Simalarının da Podyuma çıkarak çocuklarımızla eleleyiz mesajı vermeleri olacak. Bu isimler arasında, Handan Meriç, Esra Yalçın, Didem Yayman ,Nejla Köse Olgaç, Esra Esigil, Enver Üçüncü, Fahrettin Çakan Deniz Demirpençe, Elif Uslu ve Gürkan Kaya yer alırken önümüzdeki günlerde çok özel isimlerde projeye dahil olacak.

Projeye tanınmış birçok firma destek verirken, Tarkan Acar tüm gönüllülere ve sponsor firmalara çocuklar adına teşekkür ettiğini belirtti .

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.