Volkan Konak’tan türkü gecesi

Kuzeyin oğlu Volkan Konak Golden Tulip Otel&Pasha Casino konuklarına bir kez daha unutulmaz anlar yaşattı. Sahnede mütevazı, sıcak kanlı kimliğiyle dikkat çeken Konak, iki saat süren konserinde, seyircinin samimiyetine ve coşkusuna olan hayranlığını dile getirdi.

Tulip’in muhteşem Arena salonunda şarkılarıyla şiirleriyle hayranlarını mest eden, yüreğiyle söyleyen “Kuzeyin Oğlu”, merhum Kazım Koyuncu adına bestelediği “Gardaş”ı, son albümü Lifor’dan Neredesin Karagözlüm’ü ve ödüle doymayan “Mimoza Çiçeği”nde kendisini ayakta izleyenlerden dakikalarca alkış aldı.

Sahnedeyken seyircinin nabzını tutmasını iyi bilen Volkan Konak, yaklaşan genel seçimlerin gerginliğini üzerinden atamayan Türkiye’de huzurlu ve mutlu olamayan kadının sevdiğini mutlu edemeyeceğine, siyasetçilerin bölücü değil birleştirici olması gerektiğine ilişkin mesajlar verdi.

Vefa duygusuna özel önem verdiğini her konserinde anımsatan Konak, aramızda olmayan ancak üreten, ürettikçe halkın gönlüne de yerleşen, Yaşar Kemal’den Nazım Hikmete, Ruhi Su’dan Necip Fazıl’a, Mevlana’dan Nasreddin Hocadan, Deniz Geçmiş’ten Neşet Ertaç’dan Kayahan’a kadar birçok kimliği fotoğraflarıyla sahne arkasındaki dev ekrana taşırken salonu dolduran bini aşkın izleyen tarafından ayakta alkışlandı.

Güçlü yorumcu müzisyenleri ile paylaşmaktan büyük keyif aldığı konserini yüzlerce seveni ile anı fotoğrafı amaçlı paylaşarak noktaladı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.