Yeni model ve mankenlerini tanıttı

H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu, kadrosuna kattığı yeni manken ve modelleri geçtiğimiz akşam düzenlediği etkinlikle tanıttı.

Baş mankenliği Tuğçe Aral’ın yaptığı gecede, Yağmur Ayaz, Sezen Üstek, Emete Eloglu, Ceren Koşar, Betül Öztürk, Burcu Türker, Emin, Nur Alptekin, Nikola Nikol, Jenifer Mentıl, Alkın Özlü, Şerife Yapıcıoğlu, erkek modeller Emirhan Güzhan, Ferhan Altunc, çocuk modeller Beril ve Erinç Kutluer oldu.

Türkiye’nin başarılı mankenlerinden Tuğçe Aral, Yağmur Ayaz ve Sezen Üstek ise bundan sonra Kıbrıs’taki birçok defileye, H&V Ajans’ın bünyesinde çıkacaklar.

Sunuculuğu Hayriye Vurdu’nun yaptığı gecede manken ve modeller tanıtıldı. Zarafet Güzeli Emete Eloğlu, Hasat Güzeli Ceren Koşar, Zerafet Güzeli Üçüncüsü Betül Öztürk başta olmak üzere birçok yeni isim kadroya katıldı.

Kıbrıs’a da hizmet veren LaChance’ın defilesi gerçekleşirken, ürünler beğeni ile izlendi. Defile sonunda H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu,La Chance Butik Direktörü Emine Bozkır’a plaket takdim etti. Gecenin sonunda ise H&V Ajans sahibi Hayriye Vurdu, manken ve modelleri ile birlikte pasta kesti.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.