Yılmaz Kunt ve Myriam Mawule birinci oldular

Best Model 2015 Avrupa Yarışması, Belçika’nın Başkenti Brüksel’de düzenlendi.

Best Model 2015 Avrupa Yarışması, Belçika’nın Başkenti Brüksel’in önemli mekânlarından Güzel Sanatlar Sarayı’nda gerçekleştirildi. Türkiye’den Yılmaz Kunt, kızlarda ise Belçika’dan Myriam Mawule Best Model Avrupa 2015 birincisi oldular.

Kurucu Başkan Erkan Özerman ile sinema ve tiyatro sanatçısı Güngör Bayrak, genç manken ve sanatçılardan Sibel Tüzün, modacı Erol Albayrak, Hollandalı modacı Wens ile diğer konukların katıldığı yarışma gecesi muhteşemdi. Paris’teki terör saldırısı nedeni ile bir dakikalık saygı duruşunu takiben Belçika ve Türkiye milli marşlarının çalındığı geceye AB ülkeleri yarışmacıları yanında Türkiye ve Kıbrıs’tan da adaylar katıldı.

Best Model Avrupalı
Best Model Yarışması’nın adayları ile birlikte AB’ye girdiğini söyleyen Kurucu Başkan, organizatör Erkan Özerman, ‘Bugün çok mutluyum. Europalia etkinliklerinin yapıldığı Güzel Sanatlar Sarayı’nda 28. Avrupa Best Model Yarışması’nı gerçekleştiriyoruz. Türkiye AB’ye üye değil, ama bu yıl’ misafir ülke’ statüsü ile Türkiye de yarışmada yer aldı. Diğer ülkelerden 11 manken evladımız ile yarışmaya Türkiye damgasını vurdu’diyerek, katkıları olanlara ve yarışmaya katılan mankenlere teşekkür etti.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.