Yurt dışına gidiyor

Ülkemizde düzenlenen Model Of Celebrity Yarışması’nda ikinci, Best Model of North Cyprus Yarışması’nda da üçüncü gelen Tuğba Öter, başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Öter, haziran ayı sonunda düzenlenecek Model Of Celebrity Yarışması’nın finaline katılmak için yurt dışına gidecek. Bu yarışmayla ilk yurt dışı deneyimini yaşayacak olan Öter, çalışmalarına devam ediyor.

Öter, Kıbrıs’ta “modellik” mesleği olmadığını belirterek ülkemizde düzenli olarak gerçekleştirilen defileler, moda haftaları olmadığını, bu nedenle kimin mankenlik veya modellik yaptığının görülemediğini belirtti.

Ajans sahiplerinin modellik yapan kişileri bir arada tutması gerektiğini ifade eden Öter, ülkemizde de moda haftası etkinliklerinin düzenlenmesi taraftarı.

Öter, “ben modellik yapıyorum” demenin yeterli olmadığını, bu işi fiilen yapmanın önemli olduğunu söyleyerek güzellik yarışmasına da girerek, yaptığı işi taçlandırmak istediğini belirtti.

Lise son sınıf öğrencisi Öter, mezun olduktan sonra eğitimine yurt dışında devam edecek. Öter, İstanbul’da oyunculuk eğitimi almak istiyor.

Tuğba Öter, Serenay Sarıkaya’ya benzetilmekten rahatsız olmadığını ifade ederek “başarılı birine benzetilmem beni onurlandırır” dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.