Zülfü Livaneli koronavirüse yakalandığını itiraf etti

Başarılı yazar ve şarkıcı Zülfü Livaneli, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı haberlerini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yalanlamıştı.

Gazeteci Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtlayan Livaneli, bu kez koronavirüse yakalandığını itiraf etti. İyileşme sürecinin nasıl geçtiğiyle ilgili bilgi paylaşmak istemediğini söyleyen ünlü sanatçı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

25 Şubat’ta eşim ve kızımla üç ayrı etkinlik için New York’a gittik. Bunlardan ikisi, Rumi Suite konserleri, Serenad kitabımın İngilizce baskısıyla ilgili düzenlenen bir toplantı, öteki de Columbia Üniversitesi’nde bir söyleşiydi. Kitap toplantısında yaklaşık yüz Amerikalı ve Türk vardı. Columbia’da da salon tamamen doluydu. Bu iki toplantıdan birinde koronavirüs kapmış olmalıyız.”

Virüsten sonra gördüğü tedavinin ardından durumunun tamamen iyiye gittiğini belirten Livaneli, şunları söyledi:

“Eşim, ben ve arkadaşlarım tedavi gördük. Tamamen iyileştik. Türkiye’ye döndük. Şu anda test sonuçlarımız negatif ama yine de evden çıkmıyoruz. Kim hangi toplantıda, kime geçirdi bunu söylemek imkansız. İlaç şirketleri ve onların etkilediği lobiler, doktorlar arasında büyük bir kavga var.

Bu yüzden iyileşme sürecimizle ilgili bir bilgi paylaşamayacağım ama tedavi edilebiliyor. Kimse umutsuzluğa düşmesin, mümkünse evde otursun ve bu belayı dayanışmayla atlatmaya çalışalım. Moralimizi de çok bozmayalım çünkü iyileşmek için moral önemli.”

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.