28 Ocak 2021 Aslan Dolunayı burçlara etkisi!

28 Ocak 2021 saatler 22:15’i gösterdiğinde Ay ve Güneş karşılıklı dans ederek Aslan Dolunayı gerçekleşecek.

Aslan burcu, liderleri, ünlüleri, eğlence merkezlerini, sahne sanatlarını, borsa, risk, çocukları ve aşkı temsil etmektedir.

Önümüzde Merkür Retrosu yaşayacağımızı da öngörerek geçmişten getirdiğimiz, yarım kalmış pek çok konu ve kişiler ile yüzleşmeler yaşayacağız. Özellikle de aşk konularında..

Şimdi 2019 Mayıs – Ekim aylarında yaşadıklarınızı bir düşünmenizi istiyorum. Uzun süren ilişkinizden bu döngüyle mi ayrıldınız? Yoksa bu dönem başlayan bir ilişkiniz oldu da ve beklenmedik bir anda mı ayrıldınız mı? Aslan temasının diğer konusu çocuklarınızın hayatında önemli bir sıkıntı mı vardı? Çocuk sahibi olmak istiyordunuz, tedavi görüyordunuz ancak sıkıntılı süreçler mi yaşadınız?

Yukarıda bahsettiğim pek çok konuyla ilgili bazıları için ikinci şans kapıyı çalabilir. Bitmiş bir beraberliğin tekrar gündeme gelip sürpiz bir nikah kararı almak, hakkınıza girilen bir ilişkide karşınızdaki kişi ile yüzleşmek ve helalleşmek, çocuk sahibi olmak için olası şanslar sizinle birlikte olabilir.
Ancak bazıları için gökyüzü o kadar da şahane olmayacak..

Yeni başlayan ilişkilerde biraz iç güdüsel davranmaya meğilliyiz. Nefsin esiri olmamaya dikkat etmeliyiz.
Evli olan bazı beraberliklerde ise eskisi gibi aşk duygusu hissedilmediği için sürpiz şekilde ayrılık kararları da verilebilir. Önemli imtihanlar gökyüzünde bazılarını bekleyebilir.

Ekonomik anlamda güvenilir yatırımcılar ile iş birliği yapanların bir kısmı ellerine ciddi para geçişleri olabilir ancak bir o kadar da elinizdekini kaybetme riskiniz bulunuyor. Dikkatli olmalısınız.

Özel anlamlardan genel anlama geçersek,

Uluslararası anlamda liderlerin ben – sen kavgalarını, Kraliyetle yürütülen bazı ülkelerdeki gerginlikleri ve sağlık sorunlarının ciddi anlamda artışını, ünlülerin bazı sırlarının açığa çıkmasını, medyayı etkileyecek eski özlediğimiz programların – kişilerin gündemde olmasını konuşabiliriz.

Doğa olaylarında ve ulaşımda kitleleri olumsuz etkileyecek enerjiler bulunuyor. Doğa olaylarının içine katmak istediğim birşey var; kayak merkezlerine gidenler lütfen kendilerine dikkat etsinler.

Aslan Dolunayı ile birlikte hava şartlarının daha da soğuk olacağı bir Şubat ayına giriş yapacağız . Yıldırımlar, kar ve karın getirdiği bazı zorlukları yaşayacağız.

Elektrik kazaları, inşaat işçileri ve mühendisleri etkileyecek olumsuz koşullara karşı dikkatli olunmalı.
Finansal anlamda stresli yeni yasalar, vergi prosedürleri ve zamlar gündemimizde olabilir. İsminden söz ettirmiş bazı şirketlerin iflas haberlerini veya şirket sahibinin vefat haberini alabiliriz.

Sağlık açısından gözlerde oluşabilecek virüs ve görme problemleri artabilir, kalp, dolaşım sistemi, sinir sistemi, tiroid ve fıtık problemleri yaşanabilir.

Koç:
Keyifli eğlenceli bir Dolunay. Aşk konusunda oldukça şanslısınız. Kalbi boş olanlar yeni birileri ile tanışabilir. Beraberliği olanlar eşlerinden değer görebilir. Parasal konularda da gökyüzü sizin yanınızda ancak dürtüsel hareket etmemek oldukça önemli. Sürpiz bir şekilde hamilelik, anne – baba olmakla alakalı yeni bir karar alabilirsiniz.

Boğa:
Sizin için stresli bir Dolunay. Hızlı hareket etmek isteyeceksiniz ancak düşünemeden attığınız adımların ileride sıkıntılarını yaşayabilirsiniz. Aile, yuva, evinizin içiyle ilgili konular hayatınızın merkezinde olabilir. Aile bireylerinizle gerilmemeye özen göstermeli, onların sağlığıyla, üzüntüleriyle ilgili konular gündeminizde olabilir. Ufak seyahatler yapabilir, özlediğiniz aile bireylerinizle görüşebilirsiniz.

İkizler:
Yeni bir arkadaş çevresi, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınızla daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Sürpiz iş anlaşmalarına imza atabilir ve bu işten para kazanabilirsiniz. Eğitim konularında isminizden söz ettirebilir, internet projelerinde hız kazanabilirsiniz. Gökyüzü sizden yana ancak gizli düşmanlara dikkat.

Yengeç:
Sürpiz kazançlar kapınızı çalabilir ve biraz rahatlayabilirsiniz. Ancak gelen paranın gitme ihtimali bulunuyor aman dikkat. Bazı Yengeç burçları bu Dolunay ile birlikte sürpiz şekilde evlilik kararı alabilir. Kariyerinizle ilgili yeni atılımlar yapmak için aceleci davranmıyor olsanız da arkadaş çevrenizin desteği ile yeni projelerin içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Sağlık sıkıntılarına karşı biraz dikkatli olmanız gereken günlerden geçmektesiniz.

Aslan:
Dolunay sizi çok etkiliyor, özellikle sağlıkla ilgili konulara karşı dikkatli olmalısınız. Kariyerinizle ilgili stresli konular ve değişimler, ortaklıkların bozulması, iş yeri değişikliği, evi taşıma gibi problemleriniz olabilir. Aile bireylerinizin sağlığıyla ilgili de koşturuyor olabilirsiniz. Tüm bu zorlukların arasında tek güzel konu aşk konusu. Beklenmeyeni bekleyin.

Başak:
Mesleğinizle ilgili pek çok konuda bir tamamlanma enerjisinde olabilirsiniz. İş hayatınızda gizli düşmanlıklara biraz açıksınız ancak size yardım eden kişiler sayesinde yükselişe geçeceksiniz. Uluslararası konularla ilgili projelerde isminizden söz ettirebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı değiştireceğiniz yeni bir süreç sizi bekliyor. Umudu kestiğiniz bir hayalinizi gerçekleştirmek için yeni bir şans kapınızı çalabilir. Belki de yeni bir aşk.

Terazi:
Aşk konularında oldukça şanslısınız. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınız varsa onların hayatında oluşabilecek güzellikler sizi mutlu edecek. Para konularında da şanslısınız ancak temkinli adımlar atmak çok önemli. Kredi, kredi kartı ve vergi borçlarına dikkat etmelisiniz. Kariyer bağlantılı yeni bir yerde yaşama planı ve mevcut düzeninizi değiştirmek üzere olabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan hukuki yollarla kalacak bir miras gündeminizde olabilir.

Akrep:
Kariyerinizde önemli bir yükseliş sizinle birlikte olacak ama bu yükseliş oldukça gergin bir enerji ile birlikte olacak. Çevrenizde size düşmanlık yapmak isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Aşk konusunda beraberliğin ani bir şekilde bitişi veya evliliğin içerisinde önemli stresler sizinle birlikte. Sakinliği korumak zor olsa da iş konularına odaklanmak size iyi gelecek.

Yay:
Eğitim, yurtdışı, teknoloji, internet, sosyal medya ve basın ile alakalı konularda verim elde edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İsminizden ciddi anlamda söz ettireceksiniz. Eşinizin ailesi veya yakın akrabalarınızın sağlık problemleri gündeminizde olabilir. İş yeri ve evinizi taşımak isteyeceksiniz. Kalbi boş olan Yay burçları sürpiz bir şekilde yeni bir aşka yelken açabilir.

Oğlak:
Parasal konularda yeni bir sürecin içerisine girmektesiniz. Uzunca süredir beklediğiniz parasal durumlarınız, yatırımlardan alacağınız güzel karlar, eşinizin – ortağınızın kazançları sayesinde ileriye yönelik atılımlarda bulunabilirsiniz ancak gelen parayı hızlı bir şekilde harcama eğiliminiz olabilir. Olası vergi borcu, geçmişten kalan bir icra, unuttuğunuz bir kredi kartı borcu veya ödenmemiş faturalar karşınıza çıkabilir. Bazı Oğlak burçları evlilik kararı alabilir.

Kova:
Önemli bir kariyer atlayışı bekleyenler sürpiz bir şekilde mevki atlayabilir. Eski iş yerlerindeki çalışma arkadaşları ile yeni bir projeye imza atabilir. Uzun süren bir beraberlik sonucu evlilik kararı almak isteyenler evlilik yapabilir. Aile bireyleri ile olası gerginlikler, evli ve çocukluysanız kariyeriniz ile çocuğunuzun bakımı ile ilgilenecek yeni bir bakıcı bulmak gibi sorunlarla uğraşabilirsiniz. Sağlığınızla dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Balık:
İş hayatınız ve mesleğinizle ilgili netlik kazanacağınız yeni bir süreç sizinle birlikte olabilir. Diyet yapmak ve sağlıklı bir sürece girmek istiyorsanız adım atabilirsiniz. Araçlarınız, teknolojik konular ve sosyal medya hesaplarınızda olası sıkıntılar ile karşılaşabilirsiniz. Evcil hayvanınız bulunuyorsa onların sağlığına dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçmektesiniz.

UZMAN ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.