Adaylar basına tanıtıldı!

Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu olarak, 33. Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması ve 22. Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması 2019, 31 Temmuz 2019 Çarşamba gecesi The Arkın Colony Hotel’de gerçekleşecek.

1995 yılından günümüze 22 yıldır aralıksız olarak Kanser Hastaları Yardım Derneği himayelerinde gerçekleşerek ülkemizin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan BAY KUZEY KIBRIS 2019 yarışması bu yıl 22. Gurur yılını yaşayacak.

Dün basın mensuplarını tanıtılan adayların heyecanlı oldukları gözden kaçmadı.

Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu olarak, 33. MISS KUZEY KIBRIS GÜZELLİK YARIŞMASI ve 22. BAY KUZEY KIBRIS YARIŞMASI 2019, 31 Temmuz 2019 Çarşamba gecesi The Arkın Colony Hotel – “The Garden” da, Kıbrıs Genc TV Ekranlarından canlı yayınla ülkemizin 2019 Kraliçeleri ve Bayları taçlanacaktır.

“Güzellikleri Yaşa ve Yaşat” – Miss Kuzey Kıbrıs 2019 Kraliçeleri sosyal farkındalık ve sorumluluk kapsamında KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde finalde taçlanacaklar…

Lanser Hastalarına Yardım Derneği geçenin tüm geliri KHYD kalacak. Yıllardan beridir devam eden ve Bir Bülent Günkut Prodüksiyonu olarak, 22. BAY KUZEY KIBRIS YARIŞMASI’nda gerçekleşecektir.


Bay Kuzey Kıbrıs 2019 Finalistleri
Murat Özseden, Cesim Erma, Kubilay Akçaya, Mahmut Baran, Mehmet Kaplan, Berk Karabetça, Nejdet İlginay, Ergün Özyiğit, Yusuf Uçar, Hüseyin Olgan, Emin Günay.


Miss Kuzey Kıbrıs 2019 Güzellik Yarışması Finalistleri
Sevtap Yılmaz, Yasmin Nalçakanoğlu, Sude Akçil, Elis Ertepınar, Fatma Akançay, Zehra Güçlügenç, Şenel Bektaş, Emine Keremoğlu, Buse Soydam, Cansev Yıldırım, Elvan Karaali.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.