Bağımlılık yaparım

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de yeni açılan Crystal Bodrum Bar, Hakan Altun’un canlı performansı ile ilk konuklarını ağırladı.

Hayranlarının patlattığı 10 adet şampanya eşliğinde sahneye çıkan Hakan Altun, seyircilerini selamladıktan sonra, “Sahnedeki canlı performansımı ilk defa izleyen var mı?” diye sordu. Sanatçı aldığı yanıtlar üzerine, “Bundan sonra bağımlılık yaparım, dikkatli olun. Beni bunalım tipli sananlar, konsere slow parçalarla başladığım için böyle düşünebilir. Ancak hayatınızda eğlenmediğiniz kadar eğleneceksiniz. Size hayatınızın en eğlenceli gecesini yaşatacağım” dedi.

Altun, “Yanında sevdalıları olan dansa kalksın, olmayan da şansına küssün. Benim ne aşkta ne kumar da şansım olmadı” diye konuştu.

1998 senesinde askerliğini yaparken “Hani bekleyecektin” adlı şarkısını yazdığını, bedelli askerlik yapmadığını söyleyerek bir anısını anlatan Altun, “Bedelli askerlik yapmadım. Yaşım tutuyordu, ancak o dönem param yoktu. Askerliğin 17’inci gününde telefon sırası bana geldi. Annemi, babamı ve kız kardeşimi aradım. Sonra etrafa baktım. Çok bekleyen olmadığından, o dönem sevdalı olduğum kadını da aradım. Bana, ‘Şu an müsait değilim. Daha sonra ara’ dedi. Bir köşeye geçtim ve ‘bekleyeceğine dair söz vermişti’ diye düşündüm. Bu sözünü tutmadığı için ‘Hani Bekleyecektin’ adlı şarkıyı yazdım. İyi ki de sözünü tutmamış, yoksa bu şarkı ortaya çıkamazdı” dedi.
Kıbrıs Gazetesi

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.